In de Nieuwsbrief is er sinds mei 2021 de papieren "PCOB-marktplaats". Komt u ook wat tegen waarvan u niet weet wat u ermee moet? De tweede kans winkels nemen nog beperkt in en het is te mooi of nog te goed om weg te doen: meld het dan aan! Er zijn formele spelregels voor zo'n rubriek maar we houden het simpel. De plaatsing van uw "aangeboden" of "gevraagd" is gratis en mag max. 3 regels beslaan. Aanlevering kan schriftelijk bij adres voor kopij van onze Nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naar en telefoonnummer en/of e-mail adres. Gert Bink behoudt als redacteur het recht om bepaalde inzendingen niet te plaatsen of in te korten.


1. De nieuwsbrief met het lokale nieuws.
2. Een jaarkalender met belangrijke data zoals van de contact/spellen- en themamiddagen.
3. Elke tweede woensdag van de maand (in maart de derde) een thema-middag (niet in de zomer). Voor onderwerpen over onder andere kunst, maatschappij, natuur, religie, ethiek, worden sprekers uitgenodigd. Deze middagen worden druk bezocht en zijn een maandelijks hoogtepunt.
4. Elke laatste dinsdagmiddag van de maand een contact-spelmiddag.
5. De PCOB-Zuidplas beschikt over een informatieve website: www.pcobzuidplas.nl  Daarop kunt u alle informatie vinden met foto's en aanvullende berichten. Ook staan daar de laatste nieuwsbrieven, geheel in kleur.
6. Voordelen, aangeboden door adverteerders & sponsors op vertoon van uw ledenpas:
 10% korting in de Wereldwinkel in Nieuwerkerk aan den IJssel, met een kopje koffie.
 Twee keer per jaar een middag winkelen bij Aad & Marijke in Moordrecht met 10% korting.
 10% korting op al de aankopen vanaf € 15,- bij De Alexanderhoeve, winkelcentrum Reigerhof