Elke maandagmiddag kunt u, vanaf de Batavier, in een rustig tempo ongeveer 4,5 kilometer wandelen. Er zijn 5 routes door het groene gedeelte van Nieuwerkerk. Na het wandelen kunt u in de Batavier koffie/thee drinken en gezellig bijpraten. De wandeling begint om 13.30 uur en rond 14.45 uur zijn we weer bij de Batavier terug. De wandeling is gratis, het drankje in de Batavier is voor eigen rekening. De Batavier is te vinden op de Batavierlaan 4, 2912 SG in Nieuwerkerk aan den IJssel. Informatie kunt u krijgen bij Ans de Koning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Iedere dinsdagmiddag kunt u vanaf verschillende locaties tussen de 7 kilometer en 10 kilometer wandelen in de omgeving van Nieuwerkerk. De routes zijn gevarieerd, bijvoorbeeld door het Schollebos, Park Hitland en Nesselande. Halverwege nemen we een pauze om met elkaar iets te drinken. De startlocatie krijgt u elke week per e-mail doorgestuurd. De wandeling is gratis, de consumptie is voor eigen rekening. De wandeling begint rond 13.15 uur en om 15.45 uur zijn we terug. Informatie is te krijgen bij Ans de Koning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nordicwalken is de meest effectieve manier van wandelen en is meer dan met stokken lopen. U kunt elke zaterdagmorgen ongeveer 7 kilometer nordicwalken in Park Hitland. We beginnen bij de parkeerplaats van de ijsbaan aan de Hitlandselaan en pauzeren in De Hit bij de golfbaan. De consumptie in De Hit is voor eigen rekening, het nordicwalken is gratis. De tocht begint om 09.30 uur en we zijn om 11.45 uur terug op de parkeerplaats. Voor informatie: mail dan Ans de Koning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor inlichtingen over nordicwalkinglessen.